Mange gange siger man, at pris og kvalitet går hånd i hånd, og ofte er det også sandt, men vi i Nielsen SoluTIions tror på, at man kan tilbyde en god service og samtidig ikke tage en formue for det. Vi er først og fremmest passionerede omkring den digitale verden og så hjælper det naturligvis, at vi ikke er baseret i Danmark, så vi kan holde vores omkostninger lavere.

 

App og hjemmesider

 

Vi har nu igennem de sidste 5-6 år arbejdet på forskellige opgaver, bestillingsportal,  WordPress design, se f.eks den meget aktive blog site Uma Gota no Oceano/A Drop in the Ocean, app-projekter, både simple og mere komplicerede – vi har netop afsluttet version 1 af Craft Beer Finder, en rigtig god kompagnon, når du skal finde barer, der serverer god øl. Appen indeholder den nyeste positioneringsteknologi, hvilket var kompliceret at få udviklet.

Hvis du er startet og ikke er kommet i gang med din hjemmeside, ja så kan vi både lave siden i god kvalitet naturligvis, finde et webhotel, oprette domæne, lave email konti og konfigurere det hele. Vi sørger for at finde noget af det bedste og billigste, der er på markedet, så du kun betaler, hvad der nødvendigt.

Du vil have en app, har en rigtig god og velformuleret ide, en forretningsplan, og har gjort dig overvejelser om, hvordan du kan tjene penge på den, så kan vi hjælpe med:

  • at lave kravspecifkation
  • at finde et udviklingsfirma
  • at establere en tidslinje
  • at køre projektet fra start til slut
  • at få din hjemmeside oversat

Mange tror, at man bare kan finde et firma, og lave en app med nogle løse instruktioner og en halv aftale. Det ender stort set altid skidt. Især når man bruger firmaer uden for Danmark eller EU. Der kræves meget mere “hands-on” for at sikre, at tingene kører som de skal, så man faktisk får det, man havde beskrevet. Selv med en rigtig god kravsspecifikation, der hjælper et godt stykke af vejen, vil der stadig altid opstå uventede forhindringer; forsinkelser, hovedudvikleren blev syg, internetproblemer, kulturforeskelle, tidsforskel, weekenden falder på fredag og lørdag, og opfattelse af design og kvalitet svinger gevaldigt. Se bare GDPR junglen, som man nu skal igennem. Den har bestemt ikke gjort processen nemmere, og mange af de firmaer, som er uden for EU, vil sige, at de forstår den, men når det kommer til stykket, så er der stadig store huller.

 

Hjælp til daglig IT drift

 

Vi laver opgaver som infrastruktur, G suite eller Office 365 opsætning, alt hvad en lille virksomhed kan komme ud for IT-mæssigt. Har du hverken tid, kapacitet eller viden nok til at håndtere den digitale del af dit firma, som at få profileret dig på Google, få lavet en Facebook side og opdatere din nylavede hjemmeside, så kan vi også håndtere det for en god lav pris. De fleste af de opgaver er ikke specielt tidskrævende, når man har ekspertise, så derfor kan vi gøre det hurtigt og billigt af samme grund.  Kunne du godt tænke dig at bruge Office 365 elller Googles G suite, så kan vi sagtens hjælpe her også, så det hele bare virker. Hvis du efterfølgende vil have support, så laver vi en aftale.

 

Vær med hele vejen

Selv om vi kan klare det hele for dig, så kan det stadig hjælpe at have en aktiv rolle i forløbet, selv med en simpel hjemmeside. Vi kan nemt både foreslå og designe det hele, men hvad skal der stå af tekst på din site, hvilke billeder skal der med. Har du dem allerede,  eller skal du ud at tage nogen. Hvis du kigger dig lidt omkring og se om der er noget som kan give inspiration, så kan det hjælpe både på at gøre leveringstiden kortere, og måske gøre dig gladere, samt billigere, da du potentielt vil have mindre behov for at lave ændringer i fremtiden.

Det samme gør sig gælgdende i et app projekt, især når vi taler om design og overordnet funktionalitet, jo mere er du sikker på, at vi kommer tættere på, hvad du havde tænkt dig. 

Secured By miniOrange